Søk
  • Monica N

Ventetiden


Endelig er ventetiden over og boken har ankommet forlaget juritzen.no. Meeeen det er bare å smøre seg med tolmodighet og vente til uken før vi får holde og bla i den selv - GLEDER OSS!!

Det har vært en gøyal og ny opplevelse å lage bok. det er flere ledd man må igjennom og selv om flere av oppskriftene lå "ferdig" måtte alt gåes igjennom og organiseres. Den ene ideen tar den andre og det stopper jo aldri om man ikke setter ned foten. Erfaringene har vært mange og dette tar vi med oss videre. Vi har sammarbeidet med 3 flotte fotografer, 2 har vi blitt kjent med via instagram og en er fra stedet der vi bor. Det er jo egentlig veldig "fantastisk" og tilfeldig hvordan ting skjer, puslebitene blir til et helt bilde pga tilfeldigheter.

Ønskerdu sikre deg et eksemplar før alle andre, kan du trykke på bildet under og du blir sendt videre til bestilling. Boken er egentlig for alle som elsker hånarbeide og liker du å ta foto så har vi laget en egen liten fotoskole med enkle tips.


Klikk på bildet for bestilling.

Høstens søteste strikkebok!

Babyprops – hva er det?

Ordet «props» kan forklares som et «tilbehør». I denne boken finner du strikkede og heklede plagg, bamser, tepper og mye mer til de minste.

I tillegg får du tips og råd til hvordan du kan ta like lekre barnebilder som fotografen gjør – helt på egenhånd.

Søstrene i «Tusen og en maske» har her laget en ypperlig gavebok til besteforeldre, mødre, fotointeresserte, tanter, venninner og alle strikkepappaene som finnes der ute.

Boken inneholder 60 oppskrifter og en egen «fotoskole» full av nyttige

#Bok #Babyprops

163 visninger
Copyright Tusenogenmaske.no 2019
Betalingsmetode