Søk
  • Monica N

Vårt første strikkehefte....


Da er vi i gang med prosjekt strikkehefte. Vårt aller første hefte blir digitalt og kan kjøpes i nettbutikken. For tiden bruker vi Ravelry, men har også Tictail butikken åpen. Vi skal lage nyDet kommer ny nettbutikk med tid og stunder, men ROM ble visst ikke bygget på en dag sies det.

.....Tilbake til heftet vårt. Detteblir et vinterhefte med gode og varme plagg som inneholder plagg i alderen 12 mndt til 12 år og voksen.Vi kommer nærmere tilbake til datoen vi slipper heftet, men vi er godt i gang.

Ellers kan vi tipse om boken vår som du får kjøpt i bokhandelen eller kan bestille på nett HER

Noen av oppskriftene i heftet kan du se under.


En god genser og Back to BAsiC votter


Basck to BAsic votter og ørervarmer


Skogsdressen med votter og lue lanseres i nytt garn, Pure Eco Wool fra Dale Garn


Funky illbukse


Perlehals


362 visninger
Copyright Tusenogenmaske.no 2019
Betalingsmetode