Søk
  • Monica N

Alvebody og lille Alvelue


Et vakkert plagg til hverdagsbruk og fest. Alvebody med lille Alvelue kommer i str:1 (3-6) 12-18 mnd (2) 3 år.

Garn: Sterk fra Du Store Alpakka.

Pinner: 3.5 og 4.

Garnalternativ: Lerke fra Dale Garn. Duo fra Sandnes Garn. Cotton Merino fra DROPS Design.

Strikkefasthet: 22 m glattsrikk = 10 cm.

Vanskelighetsgrad: Øvet.Bodyen kommer med alternative armer i 4 varianter. Kort og langt erme med puff, og kort og langt erme uten puff. Så her vil jeg tro det er valgmuligheter nok for alle og en hver.

Jeg har valgt å strikke i Sterk fra Du Store Alpakka i både body og lue. Strikkefastheten på Sterk er 22/10 cm på p nr. 3.5, men her vil jeg anbefale og gå opp til p.nr. 4. Personlig synes jeg Sterk er hakket for tynt for å oppnå den samme strikkefastheten på p.nr 3.5 slik det står anbefalt på garnet.... og jeg strikker ikke spesiellt hardt, heller hakket for løst. DErfor anbefaler jeg på det sterkeste og strikke en prøvelapp før du setter i gang med body eller lue. Merk deg at du har en strikkefasthet over partiet med glattstrikk og en annen over partiet med mønsterstrik, dette står i oppskriften.

Alvebodyen har knapper i skrittet og bak på ryggen,så den kan enkelt åpnes for bleieskift i en fei. Strukturmønsteret går over frontpartiet, ellers er det glattstrikk på baksiden. Tilbakemeldingene fra teststrikkerene har vært positive og at det var et gøyal og vakkert plagg å strikke. Ønsker du en "sommervariant" anbefaler jeg å strikke den i et av garnalternativene, feks Lerke fra Dale Garn. Duo fra Sandnes Garn. Cotton Merino fra DROPS Design. Du kan også bruke Mndarin Medi fra Sandnes Garn om du foretrekker bomull.


Til slutt vil vi minne om 20% rabatten i nettbutikken og Ravelry ved bruk av kode: påske

Rabatten gjelder til og med 17/04-17.

Ønsker alle en fin påskeferie.

Monica

#Strikking #Rabatter #Nyheter

451 visninger
Copyright Tusenogenmaske.no 2019
Betalingsmetode