Søk
  • Monica N

Sommer, sommer, hvor blir du av?Her på østlandet har det vært sol i dag, men alikevel er det en liten sur vind som ødelegger. Vel vinterstøvlene er satt i skapet så man skal kanskje ikke klage. I dag har jeg fått ferdig den andre av de to Adelens solskinnstoppene jeg designet for over 2 år siden. Med noen små justeringer

ligger nå den oppdaterte oppskriften i Nettbutikken og på Ravlery

Disse toppene skal av gårde til 2 skjønne jenter som skal fotograferes, så nå gleder jeg meg til bilder. Toppen har knyting bak og pyntet med fine bling, bling knapper.

Har du strikket struktur og raglan før er toppen forsovidt enkel å strikke, men jeg vil ikke anbefale DEG som er nybegynner dette som et START prosjekt.

Vanskelighetsgraden er satt til Middels/øvet. Garnalternativene er: Duo og Meinoull fra Sandnes Garn + Cotton Merino og Merino Extra fine fra DROPS Design. Strikkefastheten er 22 m = 10 cm. Vil du ha den i ren bomull kan du feks bruke Mandarin Medi fra Sandnes Garn.

Du kan og bruke fantasien og feks bruke 2 tråder av tynnere garn, bare du ender på rett strikkefasthet. Dett kan jo bli årets 17 Mai genser om været er med oss, det er enda tid for å starte og bli ferdig i god tid.


Ønsker alle en fin uke.

Monica/Tusenogenmaske.no

#Strikking

108 visninger
Copyright Tusenogenmaske.no 2019
Betalingsmetode