Søk
  • Monica N

Babyshower ideer til guttebaby


Endelig var dagen kommet da vi skulle holde babyshoweren. Dette hadde vi planlagt i flere uker og jeg har raidet butikker for å å få tak i godis med blått innslag, noe jeg visste ikke var lett. Som den flittige bruker av google som jeg er, hadde jeg jo gjort grundig reserche og fått en del ideer.....ehhh muligens ALT FOR MANGE!!


Jeg fikk da tak i en del godis med guttefarger, du kan se på bildet under hva jeg endte opp med. Jeg kjøpte saltstengder som jeg dyppet i blå Candy melt, ganske smart og etter en ide jeg fant på min googel runde.


Ellers var jeg innom Europris, der fant jeg poser med blå og grønne "byggekloss drops" i smågodt avdelingen, små firkløver sjokolader, operamits lignende drops, sjokolade med smartis, punsjsjokolader og perlekjedelenker i passende farger. Polkadott stengene på bildet i midten mot høyre kjøpte jeg på Sparkjøp, det fikk ikke hjelpe at det var et innslag av rosa, syns det glei greit inn i helheten okke som.

Jeg lagde cakepops av brownies og en sjokoladekrem. Disse dyppet jeg i hvit candy melt og hadde blå strøssel over. I lyseblå former ble det bare vidunderlig vakkert. Neste så man kan ha de til pynt året rundt.


Som velkomst drikk hadde jeg pyntet plast glass, type hvitvinsglass kjøpt på Europris, med sukker blandet med blå pasta farge. For å få sukker blandingen til å feste på glassene, gned jeg en skive sitron over og rundt kanten på glassene og "dyppet" så glasset i sukkerblandingen.

Sugerør og klistremerker hadde jeg allerede bestilt, sugerørene fra CACAS og klistrelappene fra Ebay

Formene husker jeg ikke hvor jeg kjøpte, men lignende former får du bla på Jernia, kitchen og lignende butikker. Pinnene får du på Cacas, disse finnes i forskjellige lengder.


Jeg måtte jo lage et eget Baby Shower kort. Alt jeg har brukt her har jeg kjøpt i hobbybutikker som feks Panduro,Det måtte jo lages en bleiekake til festen også, og den fikk lillesøstern ansvaret for sammen med en felles venninne av oss. Så da ble det rullet bleier og snurret sløyfer. Toppen av "kaka" blei pyntet med en hjemmehekla ugle, med tryllestav og caps, riktig så flott tronet den der på toppen.


Enda mere pops, denne gang satt i et glass fylt med sukker - fant jo ikke oasisen min så da tyr man til andre hjelpemidler. Jeg lagde også gulerot cupcake`s med philadelphia topping. Jeg har brukt store, blå cupcakes former med selvlagde dekorformer rundt.


Ellers lagde jeg en vimpel rekke av ferdigkjøpt papir ark, det var bare å klippe ut bokstavene. Vimplene laget jeg etter en mal jeg fant på nett, som jeg tegnet rundt og klippet til. Goggler du babyshower og vimpler får du opp mange forslag, også ferdig lagde maler du kan laste ned og printe ut selv. Når alt er klippet og limt, lager du hull med en hullmaskin eller en nål i hver side oppe.Trer igjennom en hyssing eller sløyfe, se bildet over.Selve hovedmåltidet bestod vi Tapas, selvsagt hadde jeg laget alt for mye. Jeg glemte helt å ta bilder av tapasbordet, men det var mere en nok mat så her får dere fantasere dere frem til overlesset bord og vel så det. Det blei utdeling av gaver, men lekene vi hadde planlagt utgikk, hele gjengen var utslitte etter spising og kake momsing. Resten av kvelden gikk med skravlings og sofa sliting, det passet i grunn veldig bra


Håper dette var med på å gi deg noen ideer til hva du kan lage til en guttebabyshower :)


82 visninger
Copyright Tusenogenmaske.no 2019
Betalingsmetode