Søk
  • Monica N

Nytt hefte kommer 17 September

Oppdatert: 9. juli 2019


Endelig er det her og vi er så stolte av å presentere et samarbeid med ukebladet Familien Egmont. Den 18 September vil du finne den nye Ide-boken/hefte vårt i de fleste dagligvaren rundt om i Norges land. Ønsker du å sikre deg et eksemplar, følger du beskrivelsen under på bildet og herligheten kommer rett hjem til deg i postkassen.Ønsker du å titte litt på hvilke oppskrifter Ide-boken/heftet inneholder, kan du ta turen inn på hjemmesiden vår, der ligger det en oversikt over de fleste plaggene.


Litt hva som skrives om innholdet i boken: "Det er de norske folkeeventyrene og naturen som er inspirasjonen bak de mange flotte plaggene: gensere, jakker, kjoler, cape og kåper, samt luer og skjerf som de to designsøstrene, Monica og May-Lill Norseth fra Vestby i Akershus, står bak. De har tidligere utgitt en bok med babystrikk og driver i dag nettstedet tusenogenmaske.no. og blogg med samme navn. I Eventyrlig Strikk har designerne lekt med strukturmønster, farger og garn i ulike kvaliteter, for å skape søte og sporty, tøffe og yndige plagg til barn fra nyfødt til 12 år. Samt noe til voksne. Det er lagt opp til tre vanskelighetsgrader, og du kan enkelt bytte ut garn slik at plagget passer til den ønskede årstid. Så har du en liten Askeladd, Gulltopp eller Prinsesse på erten i din nærhet – ta frem dine (magiske) strikkepinner og tryll frem nydelig plagg som nærmest får de små til å forsvinne inn i eventyret".

Du vil kjenne igjen flere eventyr som: Prinsessen på erta, Askeladden som kappåt med trollet, Hans og Grete og De 3 bukkenebruse.

LEV deg inn i eventyrverden og ta deg 5 min til litt "dagdrømming" før du setter i gang med strikkingen - det er nemlig lov å drømme seg bort en helt vanlig hverdag.

Vi håper du liker oppskriftene og gleder oss til å kunne gi deg innspirasjon til farger og garn igjennom 124 sider med Tusen og en maske.

#Nyheter #Presse #Strikking #Eventyrstrikk

1,612 visninger
Copyright Tusenogenmaske.no 2019
Betalingsmetode