Søk
  • Monica N

Funky bakommebukse


Høsten begynner å sette spor, løvet skifter farge og faller på bakken, regnet har meldt sin ankomst, mørkere kvelder og stearinlys kom brått snikende. På tide og ta frem høst og vintergarderobenog i den anledning har vi gleden av å presentere høstens kuleste strikkabukse - Funky baklommebukde. Fra før har vi Funky ullbukse som har blitt en favoritt. Vi har "funket" den opp og lagt til baklommer og valgt å srikke glattstrikk nedover bena.Buksen er strikket i Sterk fra Du Store Alpakka, du kan med fordel bruke bde Lanolin Wool og Pure Eco Wool fra Dale, det kommer litt an på uttrykket du ønsker på buksa. Strikkefastheten er 22 m= 10 cm, så det er et spekter av garn å velge imellom. Det er lommer både bak og foran og buksa har en "baggy" stil med smale ben.Tøfft med kontrastfarger på baklommene, men ikke noe must om du syns det ser vanskelig ut.NYHETER: 3 Oppskrifter fra BabyProps boken er å finne som enkeltoppskrifter i Nettbutikken.#Nyheter #Strikking #Babyprops

137 visninger
Copyright Tusenogenmaske.no 2019
Betalingsmetode