Søk
  • Monica N

OKTOBER MIXFine Oktober er her, med løv på bakken i fine farger og kveldslys som skaper magi. Ypperlig tid til å ta bilder om du er glad i det. Og hva er ikke bedre en å ta bilder av strikkeplaggene man har strikket på små og store "fotomodeller"?? I dette innlegget skal jeg vise deg en deilig mix av strikkeplagg. Alle plaggene finner du oppskrift på i nettbutikken.

Skogsdress med tilbehør

Herlige Skogsdressen kombinert med Vinterdrømlue og votter. Her strikket i Lerke fra Dale Garn. Dressen kan brukes under vinterdressen på de kaldeste dagene.(Disse plaggene bør vaskes på ullvask, i enkelte maskiner kan de nemlig tove seg). Du kan kombinere med Frøkenfjong halsen (bildet til høyre), den er også strikket i Lerke fra Dale Garn for anledningen. Du får kjøpt oppskrift på Vinterdrømlue, votter og Frøkenfjong hals samlet, eller Skogsdress med Vinterdørmlue og votter samlet. Halsen kan også kjøpes alene om du ønsker det.Høstskogskofta med Skogslue og Skogsvotter
Høstskogskofta med Skogslue og Skogsvotter er ypperlig til årstiden vi er i nå. Her er settet strikket i Pure Eco Wool fra Dale Garn. Oppskriftene til settet finnes samlet i nettbutikken. Buksen på bildet heter "simpelthen en rillebukse" og er strikket i det samme garnet som koften. Enkel bukse å strikke og praktisk til flere formål. Bruk den som den er over strømpebukse eller under vinterdressen. Strikk den i Lerke fra Dale Garn og bruk den som kosebukse inne.

Buksen er elastisk og har god bevegelse. (Luen på bildet til høyre har vi ikke oppskrift på, den vil komme over nyttår i ukebladet Familien).

Skogsgenser med SkogslueSkogsgenseren og Skogsluen her strikket i Alpakka fra Sandnes Garn. Her er det valgt deilige, sarte farger til ei skjønn jente. Oppskrift finner du i nettbutikken og det er selvfølgelig med votter også.

Du kan mixe i mellom disse oppskriftene og få skjønne og praktiske strikkeplagg som varer igjennom høst og vinter. Bruk ditt favorittgarn så lenge oppgitt strikkefasthet stemmer.

Ha en fin strikke Oktober.

Monica.


203 visninger
Copyright Tusenogenmaske.no 2019
Betalingsmetode